Categorii

 

Lista categorii

 In meniul categorii puteti adauga edita sau sterge categoriile magazinului virtual.

- stergere categorie

- editare categorie

Adaugare categorie

 Pentru a adauga o categorie dati click pe textul "Categorii" din bara de sus a panoului de administare.Imediat sub textul "Categorii" se va afisa un sub text "adauga categorie" , dati click pe text si se va afisa o noua fereastra "Datele categoriei" :

Nume : Numele categoriei (ex: electrocasnice, sisteme, etc)

Categoria : Daca este o categorie noua/principala lasati optiunea "Categorie noua" .Daca doriti sa adaugati o subcategorie, alegeti din meniu categoria la care doriti sa introduceti subcategoria.

Meniu : Daca doriti sa adaugati o noua categorie de produse (in partea dreapta a magazinului) alegeti optiunea "Produse".Daca doriti sa adaugati o noua categorie de navigare (in partea de sus a magazinului, langa Cosul dvs., Contact ) alegeti "Continut"

Descriere scurta : O scurta descriere a categoriei (optional)

Descriere detaliata : Descriere detaliata categorie (optional) . Linkurile "Mareste dimensiunea  / Reduce dimensiunea " vor mari sau micsora campul text.

Pozitie : Alegeti pozitia categoriei.Daca lasati "0" la toate ele se vor afisa in ordine alfabetica, daca doriti o pozitionare anume scrieti ordinea acestora.

Vizibil : Daca doriti sa stergeti temporar o grupa de categorii, alegeti "Nu" la categoria dorita si aceasta va fi stearsa temporar din magazinul virtual.Pentru activare alegeti "Da".

Poza : Puteti adauga si poze la fiecare categorie.Click "Browse" , alegeti fisierul imagine dorit (.jpeg,.jpg,.gif,.png). si pe urma salvati.