Configurare

 

Configurare magazin

Culori magazin :  Din acest meniu alegeti tematica de culori al magazinului.

Banner : Pentru a schimba bannerul magazinului, dati click pe butonul "Browse", alegeti imaginea bannerului (.jpeg,.jpg,.gif,.png). Lungimea bannerului sa fie de 750 pixeli.

Titlu : Scrieti titlul magazinului, (ex: Magazin virtual cosmetica Ella).

Descriere : Aici scrieti descrierea magazinului.

Cuvinte cheie : Scrieti cuvintele cheie relevante pentru magazinul dvs.Aceste cuvinte au importanta pentru motoarele de cautare.Scrieti un numar maxim de 25 de cuvinte cheie care au legatura directa cu magazinul dvs.Cuvintele sa fie despartite intre ele cu virgula si spatiu, (ex: televizoare, dvd-uri, imbracaminte, magazin virtual, etc ).

Limba : selctati limba dorita ro- romana/en-engleza

Nume / Parola : Numele si parola de logare la panoul de administare.Incercati sa alegeti o parola simpla pentru dvs. dar greu de ghicit de altcineva.Nu alegeti o parola simpla gen 1234.

Produse/Comenzi in pagina : Numarul de produse/comenzi afisate pe pagina.

Marime fotografie produs : Marimea pozei mici.a produsului.Este indicat sa lasati valoarea initiala de 100px .Poza mica (thumbnail) este creata automat in momentul in care introduceti poza mare a produsului.

Marime fotografie categorie : Marimea pozei mici la categorie.La categoriile de produse puteti introduce optional si o poza care va fi afisata in dreapta denumirii categoriei.

Email: Adresa de email la care veti primi detaliile despre comenzile primite si intrebarile adresate prin formularul de contact.

Pagina principala : Alegeti care doriti sa fie pagina principala a magazinului in momentul in care vizitatorul acceseaza site-ul dvs.

Pagina de contact : Pagina de contact a magazinului.Este indicat sa ramana setat pe "Contact".

Moneda : Moneda magazinului ( ron, lei, $, .. etc), puteti folosi orice moneda sau simbol dorit.

Lista module

 Managerul de module va indica modulele instalate in magazin si starea acestora , activ=da / inactiv=nu .

Pentru a activa sau dezactiva un modul alegeti Da sau Nu din partea dreapta dupa care salvati.

Pentru a citi detalii despre un modul clic pe imaginea .